Tessenderlo 2014:Geen hoofdrol voor de Lettergrepers

 

door Jan de Kruijff

 

 

Ook op 28 juni 2014 was Lettergreep zesvoudig vertegenwoordigd. Hans was met ‘de ene helft van onze deelnemers’ via Eindhoven gereden. Wytze verkoos de weg via Antwerpen en was nog voor de middag op de plaats van bestemming. In Tessenderlo bonden wij de duplicatescrabblestrijd aan met nog 125 kanshebbers/sters. Oorsuizingen en hoofdpijn leken uw verslaggever niet te deren, maar juist te inspireren. Hij werd tijdens de proclamatie van de tussenrangschikking na de pauze zelfs als laatste afgeroepen. Dat was hem al vaker overkomen tijdens een interclubpartij, dus dat roept nauwelijks nog nervositeit op. Dit keer ging het na de 13e (…) beurt echter goed mis. De grootste verschuivingen in de rangschikking vinden meestal plaats tijdens het tweede wedstrijddeel. Het blancoblokje kwam voor de pauze niet voor in de lettertrekkingen. Het werd later allesbehalve een bondgenoot van Jan de K, die een dramatische terugval kende tot aan de 32e plaats (787 punten op een maximum van 961).

Schrale troost dat hij daarmee van onze clubgenoten als hoogste eindigde… Rangschikking overige Lettergrepers: Hans 755 (47e) , Wytze 744 (55e), Jos 693 (71e) , Jeanette 662 (82e) en Esther 628 pt (98e) waarmee Lettergreep 14e werd van de 20 complete clubteams.

Er werden enkele leuke woorden gelegd (niet te verraden voor wie de partij nog wil naspelen…) Volgende keer beter voor Lettergreep tijdens de interclubpartij in Sint Niklaas!

 

 

Voorlopige individuele uitslag

 

Voorlopig clubklassement

 

Wedstrijdoverzicht