Toernooi Dendermonde

 

Verslag door Esther Bruins

 

Zaterdag 24 september gingen we met z'n zessen naar Dendermonde voor een toernooi. Wytze , Hans en Jos in een auto en Trees, Jeannette en Esther in een auto. We waren al vroeg aangekomen, het was rustig op de weg zodat we nog ruim de tijd hadden voor koffie en om van het warme weer te genieten.

 

We waren met 127 spelers om te scrabbelen. Om 14.00 uur precies werden de eerste 7 letters getrokken. Het was meteen raak: de eerste scrabble kon gelegd worden: Spoeden. In de derde beurt werd Afbikte gelegd als scrabble. Er waren vele Belgen die het woord afbikte niet kenden. Er werden hierna nog 3 scrabbles gelegd: Menners , Ooievare , en Eredicht.

 

De eindstand na  beurt 21  was 1025 punten.

Jos eindigde op  plaats 16 met 856 punten.

Wytze op  plaats 35 met 792 punten.

Hans op plaats 58 met 747 punten.

Esther op plaats 70 met 735 punten

Jeannette op plaats 103 met 653 punten.

Trees op plaats 119 601 punten.

 

Ik vind dat we het alle 6 goed hebben gedaan .En dat we van de 21 clubs die aanwezig waren 6de zijn geworden is top. Het was de bedoeling om met z'n allen uit eten te gaan, maar dat ging mis omdat onze chauffeuse de afslag miste. Die schuld neem ik volledig op me, want ik wist waar het was. Foutje van mij, volgende keer beter. Wij drieŽn hebben heerlijk gegeten.

 

Wedstrijdoverzicht